8-11 Nisan 2021 düzenlenen "Uluslararası 9. İlaç Kimyası: İlaç Etken Maddesi Tasarımı, Sentezi, Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi'ne Arion İlaç AR-GE Merkezi'nde geliştirilen iki ürünün poster sunumuyla katılım sağlanmıştır.
Poster başlıklarımız:
Sunumları Arion İlaç Genel Müdürü Sn. Yiğit Altav ve Dr. Suna Aslı Zengin gerçekleştirmişlerdir. ARİON İlaç Ar-Ge Merkezi, geliştirdiği BEESEBA ürünü ile 50 AR-GE projesi arasından mansiyon ödülüne layık görülmüştür. Türk İlaç Sanayinin köklü firmalarının ve üniversitelerin büyük ilgi ve katılım gösterdiği kongrede ürünümüzün başarısı takdir edilmiştir.
Beeseba Likit Premiks
Arılarda önemli verim kaybına sebep olan NOSEMOSİS hastalığına karşı geliştirilen yenilikçi ürünümüz arıların ihtiyacı olan B vitaminlerini ve bitkisel esansiyel yağ asitlerini içerir.